Beverly Hills House by JENDRETZKI Architecture


bh_191013_01-940x626

Description

The main premise of this intervention was to open the the house and connect as much as possible the exterior with the interior.

Partitions were replaced with shelving units to open up and connect all spaces. Not only Sliding glass doors from floor to ceiling make this connection possible but also the wood installed indoors that continues on the deck outside, using the exact same height and perfectly following the lines.

Pool is reconfigured to better follow the house and illuminated with fiber-optic stars, that mimic the starry night. New solar photovoltaic panels provide power, water heating panels heat the pool.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s