Shoffice by Platform 5 Architects


Description from Platform 5 Architects

Shoffice (shed + office) is a garden pavilion containing a small office alongside garden storage space located to the rear of a 1950′s terraced house in St John’s Wood with the brief requiring the shoffice to be conceived of as a sculptural object that flowed into the garden space.

The glazed office space nestles into an extruded timber elliptical shell, reminiscent of a wood shaving, and forms a small terrace in the lawn. The interior is oak lined and fitted out with a cantilevered desk and storage. Two rooflights – one glazed above the desk with another open to the sky outside the office bring light into the work space.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s